Westfriesland SEW
wordt gesponsord door o.a.Bekijk alle sponsors >


Nieuwsoverzicht

22/02/2018

G-team naar Heerhugowaard

Op 11 februari ging het G-team met de bus naar Heerhugowaard om bij KSV een toernooi te spelen. We konden dit keer lekker uitslapen, want de eerste wedstrijd stond pas om 12.00 uur in het schema. Het was carnaval, maar ondanks dat waren we toch heel compleet. 13 spelers mee, dus 6 wissels op de bank, maar gelukkig wel lange wedstrijden. Voor iedere wedstrijd stond 25 minuten, met daarin nog wel tijd voor een warming up.

Lees verder

21/02/2018

14 januari G-team Westfrieslandsew naar Gorinchem

Na een toernooiloze periode, omdat het toernooi van Westsite in december afgelast werd vanwege de sneeuwval, reden we nu met de bus naar Gorinchem om het toernooi van Achilles te spelen.
Rachel onze laatste aanwinst maakte dit toernooi haar debuut. Spannend!!!

Lees verder

18/11/2017

G-handbal Westfriesland SEW een team om trots op te zijn

De begeleiding van het team in de personen van Lia, Andre, Maartje en Ingrid zijn supertrots op hun team. En niet alleen omdat er een GOUDEN medaille is gewonnen tijdens de regionale Special Olympics in Almere. Maar vooral trots op de wijze waarop het team het handbalspelletje speelde. Als team, iedereen de bal, inzet van begin tot eind of je nu voor of achterstaat.

Lees verder

22/10/2017

Nieuws van het G-team

Na een lange zomervakantie zijn we ook met het G-team weer van start gegaan. Helaas hebben enkele leden zich afgemeld, maar met de 15 handballers die we dit seizoen hebben, gaan we weer een mooi seizoen in. Dit jaar wordt afgesloten met de Nationale Special Olympics in de Achterhoek. Dast wordt vast weer een fantastisch festijn, waar we nu al naar uitkijken.

Lees verder

08/10/2017

3e competitieronde rolstoelhandballers

Succesvolle 3e competitieronde voor rolstoelhandballers
Zondag 8 oktober was het voor de rolstoelhandballers tijd voor de derde competitieronde. Op het programma stonden de wedstrijden tegen HCB’92 en Quintus 1. Maartje mocht het vandaag weer proberen, maar helaas heeft Constance haar plek op de blessurebank, waar ook Robert zich nog altijd bevindt, overgenomen. Ook Prisca was niet aanwezig, daarom zouden vier verschillende spelers een helft op doel. Verder konden Suze en Peter er deze keer ook niet zijn. Omdat Maartje nog niet helemaal fit was deed ook Loes mee, en Damien speelde ook voor de eerste keer mee.

Lees verder

02/10/2017

Gehavend Westfriesland SEW puntloos naar huis

Zondag 24 september stonden voor het rolstoelteam wedstrijden tegen de op dat moment nummer 2 en 3 op het programma. Voor Westfriesland SEW, op dat moment 4e, de mogelijkheid om eventueel een plekje te stijgen. Omdat Peter en Irene lekker op vakantie zijn, Robert en Maartje nog herstellen van een blessure, John in Berlijn zat voor een handbike wedstrijd en Suze andere verplichtingen had bleek dit plotseling wel een heel grote uitdaging. Gelukkig deden Dylan, Kenneth, Jonathan en Loes graag met ons mee.

Lees verder