De B1 en C1 pakken brons op de Nederlandse Kampioenschappen!

Afgelopen zaterdag en zondag vonden na een Coronapauze van 2 jaar de Nederlandse Kampioenschappen B- en C-teams weer plaats. Dit keer in het verre Boekel in Brabant.
 
De C1 speelde op zaterdag en vocht zich tegen VOC, Dalfsen en Schalkhaar naar de halve finale waar het uitkwam tegen een fysiek sterk Kwiek Raalte.
 
Met een gemiddeld jongere leeftijd van ca. 1 tot 2 jaar wisten de meiden een eindstand neer te zetten van 11-11. Een zeer knappe prestatie. Helaas werd de C1 via een penalty serie uitgeschakeld voor de finalewedstrijd.
 
Tegen het altijd sterke Aalsmeer werd echter de 3e plaats bereikt en kreeg deze dag voor het team een mooi bronzen randje.
 
Op zondag moest de B1 aantreden in een sterk bezet toernooi. De eerste wedstrijd werd tegen het sterke Kwiek Raalte verloren met 20-11 maar daarna revancheerde SEW zich tegen HMC en VZV met twee stevige overwinningen.
 
In de halve finale werd gespeeld tegen VOC die met een zeer ervaren team was afgereisd. Helaas bleek deze ervaring t.o.v. het ook jonge SEW team bepalend voor de einduitslag, 15-9 voor VOC.
 
In de wedstrijd om de 3e/4e plek nam SEW echter revanche op de eerder gespeelde wedstrijd tegen Kwiek Raalte en won deze met 13-11 wat ook dit team een mooie bronzen plak opleverde.
 
Al met al een prachtig resultaat voor deze twee jonge teams en een dag om niet meer te vergeten!
 
Gefeliciteerd meiden en begeleiding!
💙💙💙