De volgende sponsoren zijn bereid om het G-team van Westfriesland voor de komende drie jaar te sponsoren. Het zijn:

  • Malenco Automatisering B.V.
  • Tandheelkundig Centrum Wognum
  • Just Trading Cars
  • Lak Training, Coaching en Advies
  • 99 LifeStyle suite

Malenco Automatisering B.V. is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software. Het is gevestigd in Alkmaar.

Tandheelkundig Centrum Wognum is een praktijk voor Kindertandheelkunde, Implantologie, Tandprothetiek en Invisalign. Het is gevestigd in Wognum.

Just Trading Cars is actief in het importeren van jonge gebruikte auto’s Het bedrijf is gevestigd in Wognum.

Lak Training, Coaching en Advies Uw partner voor het beste resultaat. O.a.: E.H.B.O., Reaniamtie trainingen, BHV, Ploegleider. De onderneming is gevestigd in Bovenkarspel.

99 LifeStyle suite Ultiem genieten voor twee personen in een Bed & Breakfast in het pittoreske dorpje Zwaag.

Deze sponsoring maakt het mogelijk om het G handbalteam van Westfriesland SEW in nieuwe kleding te steken. De nieuwe kleding bestaat uit trainingspakken en wedstrijdkleding: shirt, broekje en sokken. Zo ziet het team er de komende jaren weer op en top uit. En vormen op de maandelijkse toernooien één mooi collectief, herkenbaar als een team van de vereniging Westfriesland SEW.

Bovendien is het mogelijk door deze sponsoring om onze bijzondere spelers en speelsters weer met veel plezier te kunnen laten sporten. Handballen in een team om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de fysieke fitheid, conditie en  zelfstandigheid in eigen verzorging. En door samen te werken en spelen met anderen, nieuwe sociale contacten aan te gaan, hopen wij dat onze sporters een nog positiever zelfbeeld kunnen ontplooien.

Wij danken bovenstaande bedrijven voor hun inzet.