Einde seizoen 2019/2020

Gelet op de huidige ontwikkelingen betekend dat ook voor WF SEW dat de activiteiten voorlopig stil liggen. Belangrijkste voor dit moment is dat een ieder zijn eigen en andermans gezondheid in acht neemt en zich houdt aan de Corona regels.

Ondertussen zijn wij bezig om lopende zaken af te handelen met betrekking tot het plots beëindigde seizoen 2019/20201. Zoals te vernemen valt op de website van het NHV is de reguliere stand tevens de eindstand geworden.

Voor DS 1 ( 5e) betekend dit tevens dat deze eindstand bepalend is voor het verdelen van de Europese tickets. Er waren 3 tickets voor plek 1 tm. 3 en 1 ticket voor de bekerwinnaar. Aangezien ook die competitie niet wordt afgemaakt gaat dit ticket volgens het regelement naar de nummer 4 van de reguliere competitie en dat was Quintus. Mocht er nog wel een ticket beschikbaar komen dan zullen wij die niet overnemen, bij WF SEW is al sinds jaar en dag de stelling dat wij het Europees ticket op eigen kracht verdiend moeten hebben. En misschien voelt dat wel zo aangezien wij de laatste 4 zaten reeds hadden bereikt.

Los hiervan kunnen toch zeker spreken over een zeer succesvolle opmars van WF SEW onder leiding van Arthur Langedijk. Het overtrof wellicht ieders verwachting.

De plannen van WF SEW reiken echter verder dan de 5e plaats dus bouwen we gestaag door aan onze droomambitie, structureel terug naar de top van de Eredivisie!

Op dit moment zijn we volop bezig met de organisatie en planning voor volgend seizoen. We hopen dat we vanaf maandag 1 juni toch echt van start te kunnen met VP 1 (voorbereidingsperiode) voor in ieder geval alle topsportteams.

Wellicht worden er ook nog andere activiteiten ingepland tot aan de grote vakantie in de maand juni maar daarover later meer. Het is aan de trainers/coaches om het contact met onze leden te onderhouden, ze te inspireren, begeleiden en te voorzien van training of oefenstof om in conditie te blijven.

Zodra er ontwikkelingen zijn met betrekking tot teamindeling, trainingsprogramma, trainers, begeleiding of anderszins zullen jullie dat horen via de voor jullie gebruikelijke kanalen.