EUROPACUP: Twee thuiswedstrijden tegen HRK Grude in Wognum

In juli is er bij de EHF in Wenen geloot voor de tweede ronde van de Europacup van het nieuwe seizoen. Voor Westfriesland SEW
kwam het Bosnische HRK Grude uit de koker.

In overleg met de opponent is ervoor gekozen om twee thuiswedstrijden in Nederland te spelen. Op vrijdag 29 september om 20.00 uur is de eerste confrontatie. Zondag 1 oktober om 13.00 uur volgt de beslissing. Beide wedstrijden zijn in Westfrieslandhal De Bloesem.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.wfsew.nl/europacup.

Beide clubs kwamen vorig seizoen niet verder dan de tweede ronde. Het Europese avontuur eindigde voor Westfriesland SEW na twee wedstrijden tegen het Zweedse Lugi Dam (31-23 verlies uit en 31-29 winst thuis in Wognum). HRK Grude behaalde ook niet de volgende ronde. Zij speelden twee keer uit tegen het Portugese ADA de Sao Pedro do Sul en verloren tweemaal (28-39 en 31-35).

Naar alle waarschijnlijkheid is er een livestream van beide wedstrijden, maar het echte Europacup sfeertje beleef je natuurlijk in de sporthal zelf. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.wfsew.nl/europacup.

Kinderen t/m 16 jaar betalen slechts € 5,-.
Volwassenen betalen € 10,- voor een wedstrijd.

Wil je naar beide wedstrijden dan krijg je korting door middel van een passe-partout. Je kunt dan beide wedstrijden live meemaken voor € 17,50 en voor kinderen t/m 16 jaar € 7,50.

Na de wedstrijd van zondag is er groot feest in de kantine van de Westfrieslandhal De Bloesem met een gezellige borrel en een DJ. Zorg dat je snel een kaartje reserveert, wantvol is vol!