Jeroen Laan & Mariëlle de Moel geslaagd voor diploma verenigingsscheidsrechter

Jeroen en Marielle het praktijkexamen afgelegd en zijn beiden met vlag en wimpel geslaagd. Wij feliciteren Jeroen en Mariëlle met het behalen van dit diploma, en wensen ze heel veel succes met de vervolgcursus voor bondsscheidsrechter. Wij zijn su

G-team Westfriesland SEW naar Zilver op de Special Olympics Nationale Spelen

De steden Breda en Tilburg waren op 14, 15 en 16 juni 2024 de gastheren van een bijzondere sportieve happening, nl. De Special Olympics Nationale Spelen. De Special Olympics Nationale Spelen zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Het evenement vindt één keer per twee jaar plaats. Op 14, 15 en 16 juni 2024  namen de meer dan 3000 sporters in 20 sportdisciplines het tegen elkaar op.

Ook het G-handbalteam van Westfriesland SEW behoorde tot de 3000 sporters. Na weken van trainen en een uitzwaaiwedstrijd tegen Westfriesland SEW C1, was het team er helemaal klaar voor. Met Ashley, Edward, Carlijn, Sarah, Wahid, Erik, Hanna, Jeroen, , Nienke de Boer, Nienke Ott, Romy en Stephanie als spelers en natuurlijk Andre, Maartje, Lia en Ingrid als coaches ging het team per bus, Tribute to the Cats van Tromp, op 14 juni naar Breda. Daar vond de opening plaats in “Breepark”, een grote evenementenhal. Eerst kregen we een maaltijd, en om  kwart voor zeven mochten we de grote hal in voor de atletenparade. Dit keer niet een ereronde door de hele hal maar een gang over het podium, voordat je naar je plaats werd geleid. Het was sfeervol in de hal, maar helaas erg donker. Onze spelers, en vele andere sporters ook denk ik, vinden het geweldig om hun ouders op de tribune te zien en te zwaaien naar hen, maar dat lukte niet. Maar door onze fantastische feloranje nieuwe Special Olympics shirts, waren we voor het publiek wel herkenbaar. Het was een boeiende opening met een illusionist, nog enkele andere artiesten en … Frans Bauer. Na de opening weer naar onze bus, de chauffeur was blijven wachten om ons naar de overnachtingsplek te brengen, dat was het Safari Hotel in Beekse Bergen!!! Wat een feest.

Op zaterdag vond de divisioning plaats, dat betekende 4 wedstrijden. Tegen HCLB en Wijherodes lukte het om de overwinning te pakken, met mooi teamspel, snelle aanvallen en zeker ook een fantastische verdediging. Opvallend was dat er veel verschillende sporters een doelpunt konden maken en ook de eindpasses werden door veel verschillende spelers verzorgd. Echt een hecht team, dat een mooi handbalspel liet zien, waar vooral de eigen supporters erg van genoten hebben. Daarna speelden we tegen Achilles en Only Friends. Deze teams bleken qua doelpunten een maatje te groot. Maar evengoed liet het team van Westfriesland mooi spel zien.

Na een hapje eten, verzorgd door onze supporters zijn we een rondje gaan lopen op het Resort van Beekse Bergen, het was te laat om nog het dierenpark in te kunnen gaan. Maar ook op het resort is er van alles aan dieren te zien, als eerste een prachtige leeuw, die ons van heel dichtbij aankeek. Gelukkig achter een veilige barrière. Verder Giraffes, Zebra’s, Dromedarissen enz. Een hele belevenis voor velen van het team. Zo gaat de Special Olympics niet alleen om de sport, maar vooral ook om samen nieuwe dingen te beleven. Samen plezier te hebben.

Op zondag weer vroeg naar de sporthal, de bus was laat, waardoor we ons moesten haasten. De organisatie was ons goed gezind, maar het haastgevoel konden we niet wegwerken bij het team. Dit maakte dat ook de wedstrijd gehaast gespeeld werd. Er werd hard gewerkt, samen alles eruit gehaald, we kregen veel kansen, maar door de haast lukte het niet om de bal in het doel te krijgen, veel ging over en naast.  En dat in een heel belangrijke wedstrijd. We verloren met 2:1 van Wijherodes. Daarna 2 wedstrijden tegen HCLB, we proberen de rust en het zelfvertrouwen weer terug te krijgen in het team en de wedstrijden werden beide gewonnen, maar toch bleef er onzekerheid. De laatste wedstrijd brak aan. Weer tegen Wijherodes, om goud te winnen zouden we moeten winnen. Het was spannend, heel spannend. Van beide kanten werd er goed gespeeld, eerst 1:0 voor Wijherodes, weer gelijk, Wijherodes weer op voorsprong door een mooi schot. Wat de SEWers daarna ook probeerden, het lukte niet om nog eens te scoren. Weer 2:1 verlies. Maar hoofd omhoog, de tegenstander feliciteren en Westfriesland SEW heeft ZILVER GEWONNEN!! Een prestatie om trots op te zijn. Trots zijn de ouders, broers en zussen en verdere supporters, trots zijn de coaches.

Na een welverdiende maaltijd onderweg, verzorgd door onze sponsor Just Trading Cars, werden we teruggebracht naar Leekerweide, iedereen moe, voldaan en zeker trots. Het was weer een fantastische belevenis.

Om dit weekend voor het G-team mogelijk te maken hebben wij de steun gekregen van enkele sponsoren. Zonder hen is het niet mogelijk om zo’n mooi weekend te beleven. Onze dank gaat uit naar: Team Medemblik, Bussola.nl, Just Trading Cars, MOVE Finance en Petten2025.

Play Unified bij Westfriesland SEW zeer geslaagd!

Wat is Play Unified op de club?

Sporters met en zonder verstandelijke beperking die samen sporten op de sportclub: dat is Play Unified! Door sporters met en zonder verstandelijke beperking samen te laten sporten, hopen wij op een echte inclusieve clubcultuur. Zo leren leden elkaar kennen, herkennen, kunnen ze samen sporten en elkaar toejuichen. Sport is bij uitstek een plek waar wederzijds respect en begrip ontstaat en dat juichen wij graag toe! Aldus Special Olympics Nederland.

Het G-handbalteam van Westfriesland SEW is in voorbereiding op de Special Olympics Nationale Spelen, dat dit jaar gehouden wordt in Breda en Tilburg. De Special Olympics Nationale Spelen zijn het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Het evenement vindt één keer per twee jaar plaats. Op 14, 15 en 16 juni 2024  nemen de meer dan 3000 sporters in 20 sportdisciplines het tegen elkaar op.

Van Jeroen Smits (één van de selectietrainers) was al eerder de vraag gekomen of we iets samen kunnen doen. Op zondag 2 juni hebben we dit gestalte gegeven in de vorm van een oefenwedstrijd tussen Westfriesland SEW C1 en het G-team. Ter voorbereiding op de SONS een mooie gelegenheid om een extra wedstrijdtraining voor het G-team te creëren. De opdracht die Jeroen meegaf aan zijn team was in mijn ogen prachtig:

“Kijk naar het G-team met hoeveel plezier en bezieling zij handballen en leer daarvan!!!”

Na een beetje onwennige start, want wat moet je van elkaar verwachten, werd het een hele mooie wedstrijd, waarin beide teams met veel plezier aan het sporten waren. Het G-team ging hard aan het werk om zo goed mogelijk te verdedigen, maar natuurlijk lukte het niet altijd om doelpunten te voorkomen, maar winnen of verliezen is totaal onbelangrijk. Het C team gaf aan de andere kant ons team de gelegenheid om een goed handbalspel te spelen, alle spelers kwamen aan de bal, ze lieten mooie acties toe door even ruimte te geven. Prachtig om te zien. Er werd aan beide zijden lustig op los gescoord. Wat een feest!!!!

Je ziet dan tijdens zo’n wedstrijd het wederzijdse respect groeien. Elkaar aanmoedigen, elkaar complimentjes geven en vooral juichen om elkaars doelpunten. Het G-team heeft hier vooral erg veel van geleerd, ze gingen steeds beter handballen. En zoals naderhand één van onze ouders aan de dames van het C team heeft laten weten: “ik wil jullie bedanken voor deze wedstrijd en het is jullie op deze manier gelukt om het zelfvertrouwen van ons G-team te vergroten!!!!”

Ook de dames van het C team vonden het erg leuk en willen het graag nog een keer zo doen.

We doen al zo lang we bestaan, inmiddels 12 jaar, ons best om ons G team onderdeel te laten zijn van Westfriesland SEW. Dit door onder andere:

  • Te trainen op zaterdagochtend, voor of tussen de competitie wedstrijden van de reguliere teams
  • Nu en dan met topsportteam Dames 1 oplopen
  • Tijdens ons jaarlijkse toernooi de warming up te laten verzorgen door de selectiespelers
  • Bij elkaar komen kijken naar wedstrijden
  • Seizoen afsluiting: met een wedstrijd waar onze G-sporters broertjes, zusjes, vaders, moeders, verzorgers, vrienden etc. mogen uitnodigen om een toernooi te spelen.
  • Huldiging tijdens het Kampioenenbal van de gemeente Medemblik, waar alle lokale sporters die één of meerdere ereplaatsen behaalden op een NK of EK worden gehuldigd door de sportwethouder, hier hoorde in 2022 dus ook het G-team bij.

Iedere keer zijn we als begeleidingsteam trots om ons G-team op deze wijze te presenteren aan alle mensen die op en rond onze handbalvelden staan en lopen.

Speelsters, trainers, coaches van C1, super bedankt voor deze prachtige ervaring.

Ingrid Ott

Flessenactie komt er weer aan!

Woensdag 19 juni vanaf 18.00 uur gaat de jeugd van Westfriesland SEW weer de deuren langs in Nibbixwoud voor lege (statiegeld) flessen en blikken.
 
Het duurt nog even… maar dan kunnen jullie alvast beginnen met sparen 😉

Maak kans op een elektrische fiets!

Update: De trekking van de loterij is geweest op 18 mei direct na de wedstrijd. J.R. Zeeman is de gelukkig winnaar van de Elektrische fiets.

Op de valreep van het seizoen kun je kans maken op deze fantastische elektrische fiets van Batavus welke gesponsord wordt door Fietsenstunt.nl. Voor slechts € 5 speel je mee en kan deze van jouw zijn! Deze loterij zal van start gaan tijdens de wedstrijd van zaterdag a.s. tegen VZV.

Een absolute kanjer van een prijs! Een elektrische fiets van het merk Batavus. Wie wil zo’n fantastische fiets nou niet winnen?!

Via https://www.wfsew.nl/loterij/ kun je de loten voor deze fantastische loterij kopen!

De spelregels:

  • Je mag zoveel loten kopen als je zelf wilt. Hoe meer loten, hoe meer kans je maakt.
  • De trekking vindt plaats op 18 mei 2024 bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
  • Westfriesland SEW zal contact opnemen met de winnaar voor de uitreiking van de prijzen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

“Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer Toernooi” groot succes!!!

Op 14 april 2024 kwamen er 10 verenigingen uit een groot deel van Nederland bij elkaar in De Dres in Nibbixwoud om het 11e G Handbal Toernooi van Westfriesland SEW te spelen. Het was weer een daverend succes. Het plezier spatte er van alle kanten af en ieder jaar lijkt het handbalniveau weer een stapje hoger te zijn.

Een groot aantal verenigingen waren al om 9.45 uur present aan om de warming up, onder leiding van speelsters van de selectie van Westfriesland SEW, deel te nemen. Alles door elkaar en iedereen direct super actief. Meiden van de selectie die aanwezig konden zijn, heel erg bedankt daarvoor. Onze spelers gaan daarvoor.

Vanaf 10.00 uur werd er gestart met de wedstrijden. KSV, Westsite, DSS, Havas en Achilles speelden in één poule tegen elkaar en de andere poule bestond uit de verenigingen V&L, Wijhe/Nijenrodes, HCLB en 2 teams van Westfriesland SEW. En natuurlijk werd er onderling gestreden om maar de meeste doelpunten te maken, maar uiteindelijk geeft het vooral voldoening bij allen om een mooie wedstrijd gespeeld te hebben. Nog fijner is het als iemand van je team ook nog heeft weten te scoren. Maar rest, om met een gemeende handdruk de tegenstander te bedanken voor de fijne wedstrijd, wat de uitslag ook is. Tijdens deze wedstrijden werd vooral de teams van SEW aangemoedigd door de speelsters van de selectie. En het toernooi werd aan elkaar gepraat door Naomi. Maar vooral heel veel dank gaat uit naar Eline Wit en Amber Roozendaal, zij hebben geholpen met de coaching van onze teams.

Nadat alle teams 2 wedstrijden gespeeld hadden was het tijd voor de gebruikelijke PARADE!!! De teams kwamen één voor één de donkere sporthal binnen gevolgd door een spotlight. Het in grote getale opgekomen publiek begeleidde alle teams met een groot applaus. Wat een beleving is dit voor onze G-sporters. Je laten zien aan een groot publiek!!!! Daarna was het feest, vele sporters achter elkaar aan in één grote polonaise en met veel plezier met elkaar dansen op fijne muziek.

Direct daarna speelden de twee teams van SEW een wedstrijd tegen elkaar. Nog steeds voor al dat publiek, waar voor hen natuurlijk vele bekende tussen stonden. En ondanks dat kijken en zwaaien naar opa’s, oma’s, tantes, ooms, buren etc. heel belangrijk voor een aantal spelers is, werd er een mooie, spannende wedstrijd gespeeld, die eindigde in 3:3. Ook de andere teams gingen het veld weer op om prachtige spannende wedstrijden te spelen. Vele doelpunten werden er gescoord, fantastische reddingen door de diverse keepers verricht. Maar vooral hadden alle sporters heel veel PLEZIER! Om half vier werd de laatste wedstrijd afgefloten en ging ieder moe, maar voldaan naar huis.

Natuurlijk is het organiseren van zo’n prachtig toernooi niet mogelijk zonder medewerking van vele vrijwilligers, via deze weg: allen die een steentje bijgedragen hebben, Bedankt!!! En ook zonder sponsoren is het onmogelijk om zo’n feest neer te zetten, dus bij deze: Sponsoren bedankt!!! De sponsoren waren dit jaar: Vidra Vastgoed, Autobedrijf Keijzer, Stichting Nianne uit Castricum, Installatie Bureau Nico Veeken, Van der Valk Hotel Volendam, Taxi Tromp, Mol Fresia’s.

Nu op naar het volgende toernooi, dat op 26 mei gehouden wordt in Breukelen. Daarna gaan de meeste verenigingen zich klaarmaken voor de Special Olympics Nationale Spelen die dit jaar gehouden worden in Breda en Tilburg. Waarbij het handbal gespeeld gaat worden in Tilburg op 15 en 16 juni 2024. Bent u in de gelegenheid om te komen kijken, doe dat dan zeker, want dat is een niet te evenaren evenement waar meer dan 2900 G-sporters actief zullen zijn in 20 verschillende sporten.

11e G Handbal Toernooi Westfriesland SEW, het “Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer Toernooi”

Op 14 april 2024 is het weer zover. Dan wordt het jaarlijks terugkomende G-handbaltoernooi van Westfriesland SEW gespeeld. Het is al voor de 11e keer dat dit toernooi georganiseerd wordt. Het toernooi wordt gespeeld in De Dres in Nibbixwoud. Het beloofd weer een waar spektakel te worden. Om 9.45 uur wordt gestart met een warming-up voor G-sporters, deze wordt verzorgd door een deel van topsport selectie. Zeer inspirerend voor onze sporters om mee te mogen lopen met deze kanjers. Daarna gaat het wedstrijdprogramma van start.

Westfriesland SEW gaat ook dit jaar weer spelen met 2 teams, want inmiddels hebben we 20 actieve spelers en natuurlijk willen zij allen graag laten zien hoe goed ze kunnen handballen. Daarnaast komen er ook teams van Achilles uit Gorinchem, DSS uit Heemskerk, Havas uit Almere, HCLB uit Baarn, KSV uit Heerhugowaard, Nijenrodes uit Breukelen, V&L uit Geleen, Westsite uit Amsterdam en Wijhe uit Wijhe. We beloven weer een mooi wedstrijdschema in elkaar te zetten, waardoor alle G-spelers met vooral heel veel plezier hun wedstrijden kunnen spelen.

Gedurende de dag is er van alles te beleven, natuurlijk voorop staan de wedstrijden. Maar ook dit jaar is Simon Ballon weer aanwezig om prachtige creaties van ballonnen te maken. En de fotograaf van SEW zal weer present zijn om deze mooie dag vast te leggen. Deze foto’s zijn na het toernooi weer te bewonderen op de facebookpagina “Fans van SEW G-handbal”. Daarnaast organiseren wij ook weer een loterij met mooie prijzen. Wij hopen dat dit ook een mooie bijdrage voor ons toernooi kan zijn.

Maar waar vooral naar uitgekeken wordt door alle handballers is de TEAMPARADE!!! Om 12.30 uur komen alle teams in een parade de sporthal in onder begeleiding van een bekende spreekstalmeester en daarna is er tijd voor feest!!!! Dit moet u zeker komen bekijken!!!!

Direct daarna zijn al onze eigen spelers actief in een handbalwedstrijd tegen elkaar, zij rekenen er al op dat de tribunes vol zullen zitten met enthousiaste fans, dus blijft u alstublieft kijken.

Om de organisatie van het toernooi mogelijk te maken is een financiële ondersteuning onontbeerlijk. Er zijn dan ook weer diverse sponsoren gevonden om het mogelijk te maken. Dit zijn: Vidra Vastgoed, Autobedrijf Keijzer, Stichting Nianne uit Castricum, Installatie Bureau Nico Veeken, Van der Valk Hotel Volendam, Taxi Tromp, Mol Fresia’s.

Ook vrijwilligers zijn weer talrijk aanwezig en heel belangrijk voor de organisatie van dit toernooi. Er zijn scheidsrechters, tijdwaarnemers, een wedstrijdsecretaris, mensen om reclameborden te plaatsen, een fotograaf en nog meer mensen die hand en spandiensten leveren.

We doen er alles aan om er voor onze G-sporters een fantastische dag van te maken. Maar wat daarbij vooral niet ontbreken mag is natuurlijk het publiek. Want ook onze sporters verdienen de aandacht en de aanmoedigingen van een groot publiek. Dus noteer het vast in uw agenda.

Zondag 14 april 2024 vanaf 9.45 uur in De Dres in Nibbixwoud, het Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer G -handbaltoernooi.

Heldendag met clinic van Sjors Röttger

Op 18 februari togen we met 8 G-sporters naar Ede om daar samen met de G-handbalteams van Achilles, Bevo, Koedijk, Nijenrodes, Only Friends en Wijhe deel te nemen aan de “Heldendag Handbal”. Deze was georganiseerd door Stichting Pole Position.

De dag begon met een goed georganiseerde en heerlijke lunch waar iedereen van genoot. Het werd vervolgd door een clinic van oud bondcaoch Sjors Röttger. Hij deelde met de sporters hoe je het handbal moet beleven en leerde hen van alles over met name de werp en vangtechniek. Werken in 2-tallen, 3 tallen met vooral veel plezier en creatief zijn, samen met je medespelers en het balletje.

De mensen van Stichting Pole Position hadden een prachtig, vooral handbal gerelateerd spellencircuit uitgezet. De sporters gingen na de clinic van Sjors hier met veel enthousiasme aan de gang. De zweetdruppels en het plezier spatte ervan af.

Al met al een prachtige dag, waar ieder met veel plezier op terug kan kijken.

Na dit evenement gaan we met het G-team op 24 maart naar het toernooi van Only Friends in Amsterdam Noord. Vervolgens gaan we ons met het gehele team voorbereiden op ons eigen toernooi in De Dres. Dit toernooi wordt gehouden op 14 april 2024. We hebben inmiddels 20 leden. Gezien de G-handbal ontwikkeling in Nederland is dit een fantastische groep.

Als je geïnteresseerd ben in ons team, onze doelgroep, kom dan zeker kijken op ons toernooi. Maar ook staan wij open voor alle leden van jong tot oud om naar onze training te komen, waarbij we het fantastisch zouden vinden als jullie komen helpen. Want 20 sporters is best een grote groep, moeilijk om ieder de aandacht te geven die men verdient. Misschien is het mogelijk om voor je opleiding een (maatschappelijke) stage te komen lopen. Ook dat zouden we geweldig vinden. Als je het spannend vindt omdat je de doelgroep niet kent, staat het een ieder vrij om te komen kijken op onze training. Wij ontvangen je met open armen en willen ieder die interesse heeft graag begeleiden in de kennismaking.

Ons toernooi is op 14 april 2024, meer informatie volgt.

Wij trainen op zaterdag van 10.00 – 11.00 uur in De Dres.

Ingrid Ott

Trainer G-team Westfriesland SEW

Uitslag eindejaarslotterij 2023

Notaris Sandra Voors, van notariskantoor Mantel en Voors heeft de trekking van onze jaarlijkse loterij is weer verzorgd.

De uitslag van de trekking kunt u hieronder terugvinden.

Het lid die het winnende lot heeft verkocht, brengt de prijs bij de winnaar langs.

Wij bedanken alle leden voor het verkopen van de loten en alle sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

PrijsGesponsord door:lotnummerWinnaar
2 Vipkaarten voor concert naar keuze Ziggo domeAbovo Media1485Lydia Almere
Onbeperkt japans eten voor 4 personenRestaurant Soya1844P de Boer
Dinercheque twv €150Restaurant La Mere Ann815John van Zijl
Onbeperkt japans eten voor 2 personenRestaurant Soya4151Hans Wortel
Live Coocking voor 2 personenVan der Valk Hoorn3674Miranda Reus
MINI baby racerDusseldorp BMW/MINI4956Fam Hoogland
High tea voor 2 personenRestaurant de tuynkamer Hoorn4981Marga Mels
4 kaartjes AZ-PEC Zwolle  20-01-24 Kees KistKlaver-Giant groep4957Marry Kool
3 kaartjes Ajax PEC Zwolle 17-12-23Abovo Media4353Paul Smit
5 behandelingen FysiotherapieFysiotherapie Boekenstein5168Yvonne Ursem
LevensmiddelenpakketAlbert Heijn2390Dirk Tuyp
5 entreekaartjes klimhalBoulderhal Sendmast Alkmaar737A Grooteman
CadeaupakketVriend aardbeien4183Rein Zwart
CadeaupakketVriend aardbeien4720Cobelens
2 entreekaarten voor een filmVue hoorn5148Ciska Mol
Was en Knipbeurt met stylingsetYC kapper965Kim Bakker
2 freejumpkaartjesSamcity Hoorn3645Engberts
2 entreekaarten dierenpark HoenderdaellDierenpark Hoenderdeal472Dhr Zeeman
Cadeaubon voor een slagroomtaart (10 pers)Bakkerij Schoutsen Wognum3635J. Doodeman
Tasje lekkersSpataro Chocolaterie en patisserie1757Femy Bakkum
DekbedovertrekLukken wonen en slapen2533Fam Pater
Zwart trainingsshirt nike maat MDuijn Teamsport4070Ronald Brondsema
waardebon  €25,00Cafe d’ontmoeting, De Goorn1567Marty
waardebon  €25,00Dres3940Debora
waardebon  €25,00Juwelier Leo de Nijs1541B Stavenuiter
waardebon  €25,00Karsten tenten3233Judith Kreuk
waardebon  €25,00Karsten tenten2395Dirk Tuyp
Bon van Saalhof twv €100,00GPH dienstverlening2637A. de Wit
T shirtKempa1014Lara Hoekstra
T shirtKempa691Paulien Mol
HandbalKempa744A Grooteman
HandbalKempa3136J Bos
HandbalKempa2587Lianne Schoutsen
CadeaupakketReadshop5701Tineke de Groot
CadeaupakketReadshop1180M Holtkamp
CadeaupakketReadshop5620Sandra Jonkman
CadeaupakketJam enzo1889Gyselle  Klijn
Racing actiebaan power rangersTop1 Toys van Etten Wognum1976Wendy de Glee
Waardebon  €20,00Visboer Nibbixwoud4554Astrid Kok
Waardebon  €20,00Broodjeszaak de 7e hemel Hoorn344Dr Zeeman
CadeaupakketjeLabel M5430Maria Baten
Mega wash voor de auto à 17,50 Carwash Hoorn1997Sharon Stam
Mega wash voor de auto à 17,50 Carwash Hoorn5477C Beemster
Mega wash voor de auto à 17,50 Carwash Hoorn1647Ineke Wijte
2 entreekaarten schaatsbaan “de Westfries”Schaatsbaan de Westfries5420Gijs Baten
2 entreekaarten schaatsbaan “de Westfries”Schaatsbaan de Westfries2676Onno Catshoek
doosje handgemaakte kerstbonbonsChocolate by manon3443Floortje Dekker
doosje handgemaakte kerstbonbonsChocolate by manon2869Dorien Ettes
GeschenkpakketjeTegels en stenen.nl1091Lotte Admiraal
GeschenkpakketjeTegels en stenen.nl2554Pauline Boermans
GeschenkpakketjeTegels en stenen.nl1061Kremer
GeschenkpakketjeTegels en stenen.nl5558Rosa Ham
GeschenkpakketjeTegels en stenen.nl1356Mariëtte Rep
VerzorgingspakketjeTegels en stenen.nl2712Nelly
FleecedekenTegels en stenen.nl1470Natasja
Fles wijnSaalhof2012Linda Kooy
KaaspakketjeKaaspunt2820Lisette Boon
KaaspakketjeKaaspunt5055Levi Langedijk
KofiepakketWestfriese koffie4913Dennis Kool
KofiepakketWestfriese koffie2522Fam Pater
PakketjeBlits-z/Spruit witlof4692Lotte Deen
PakketjeBlits-z/Spruit witlof5100Koopman
Mini beachhandbalDuijn Teamsport5528Tempelmans
Snoeischaar3059A Brouwer
Waardebon  €10,00Slagerij Dick Kok99Dr Zeeman
Waardebon  €10,00Slagerij Dick Kok4302Cindy
Waardebon  €10,00Roadhouse Wognum5606Oud
Waardebon  €10,00Roadhouse Wognum5608Oud
Waardebon  €10,00Roadhouse Wognum2323Van den Berg
Waardebon  €10,00Franky’s Hoorn4248De Ridder
Waardebon  €10,00Franky’s Hoorn3257Marja Ootes
ZonnebrilNobbe optiek3328Fred van Waard
Hoornsche Broederbakkerij Otten3321Margaret van Waard
Hoornsche Broederbakkerij Otten1453Vincent Beentjes
Hoornsche Broederbakkerij Otten1363T.v.Kesteren
2 entreekaartjes “Zwembad de Waterhoorn”Zwembad de Waterhoorn3877Ron Blokker
2 entreekaartjes “Zwembad de Waterhoorn”Zwembad de Waterhoorn1890Gyselle Klijn
2 entreekaartjes “Zwembad de Waterhoorn”Zwembad de Waterhoorn1676B. Zorko
2 entreekaartjes “Zwembad de Waterhoorn”Zwembad de Waterhoorn1681Hans Kes
2 entreekaartjes “Zwembad de Waterhoorn”Zwembad de Waterhoorn3576Christel Visscher
LekkernijBakkerij Botman2411Romeo
LekkernijBakkerij Botman496Dhr Zeeman
LekkernijBakkerij Botman1636Fia
LekkernijBakkerij Botman5599Oud
LekkernijBakkerij Botman1308Tim van Diepen
kiproladePoeliersbedrijf van der Laan810Jelle
kiproladePoeliersbedrijf van der Laan2608Yara Jong
kiproladePoeliersbedrijf van der Laan2607Booner
kiproladePoeliersbedrijf van der Laan3924Bp Koelemeijer
kiproladePoeliersbedrijf van der Laan1799Cindy Franx
Bos freesia’sMol Freesia827Herman op den Kelder
Bos freesia’sMol Freesia5126M. Jonker
Bos freesia’sMol Freesia646Danique
Bos freesia’sMol Freesia5257Jop Zuiker
Bos freesia’sMol Freesia647Annemarie en Pim
BidonDuijn Teamsport648Regina
BidonDuijn Teamsport1473Jenny
Mugset 4 bekers4412Lufftere
Zak chips4413Molenaar
Zak chips4162Job Schuijt
Zak chips1653Sita Wijte
Zak chips4469Hennie van Velsen
Zak chips4282Orlando Amsterdam

Uitnodiging Algemene ledenvergadering

Hierbij nodigen wij leden en ouders van jeugdleden uit voor de ledenvergadering van onze handbalvereniging Westfriesland SEW

Datum:        Maandag 18 december
Plaats:         De Bloesem te Wognum
Aanvang:    19.00 uur

De agenda van deze vergadering zal zijn:

  1. Opening
  2. Notulen ledenvergadering 11 oktober 2022
  3. Financieel overzicht 2022-2023:
    1. Verslag seizoen 2022-2023
    2. Verslag kascommissie
    3. Begroting 2023-2024
    4. Benoeming kascommissie
  4. Contributie seizoen 2024-2025
  5. Bestuursverkiezing: 

    Afgetreden: Timo Beerepoot, Gerard Al en Edwin Sjerps 

    Kandidaat penningmeester: Stef Filemieg
    Kandidaat Algemene zaken:Romeo Milizia
    Kandidaat Sponsoring/Marketing:  Rina Huele 

    Voorzitter breedtesport: vacant 

  6. Marketing en sponsoring
  7. Topsport
  8. Breedtesport
  9. Rondvraag
  10. Sluiting

U bent van harte welkom!

Bestuur Westfriesland SEW