SEW handbal, voetbal en gym hebben de handen in één geslagen!

Het doel: De jeugd van Nibbixwoud meer en vooral beter laten bewegen. Door het aanbieden van een multiskill programma kan de jeugd hun motoriek en fysiek verbeteren waarbij de nadruk ligt op plezier hebben in bewegen. In plaats van training met uitsluitend focus op een bal ontwikkelen de kinderen daarmee hun looptechniek, timing, valtechniek, balans en hand-oog coördinatie.

De voetbalvereniging SEW en handbalvereniging SEW onderschrijven de doelstelling, steunen dit initiatief en roept haar jeugd leden dan ook op deel te nemen aan het multiskill programma. De eerste 2 keer kan er gratis mee worden gedaan. Onder leiding van een vakdocent beweging in samenwerking met Team Sportservice worden de kinderen uitgedaagd in spel, sport en beweging.

De lessen zijn op maandag (15.15-16.00 uur) voor de kinderen uit groep 1 en 2, op dinsdagmiddag (15.30-16.30) is er een programma voor de kinderen van de basisschool vanaf groep 3. Uiteraard vindt het multiskill programma plaats in “de Dres” daar waar de vakdocenten Marco de Vent en Frank Haring voor jullie klaar staan.

De eerste reacties van ouders en kinderen over dit programma zijn overigens zeer positief, een paar quotes: “mijn zus haar zoontje vindt het super leuk”, “mijn zoontje zit nu ook op gym, leuke meester en goede afwisselende lessen”, “om mij heen hoor ik ook allemaal positieve reacties”, “ook mijn 2 zoontjes zijn enthousiast over het programma”. Dat zijn dus al mooie berichten.

Aanmelden kan bij Renate Schouten-Hes 06-15080635 of mail naar gymvereniging-sew@live.nl.

Namens SEW voet- en handbal en gym,

Hans Huibers – voorzitter handbal
Herman op den Kelder – voorzitter voetbal
Renate Schouten-Hes – voorzitter gym