Handbalvereniging Westfriesland SEW sponsoren

Ook al is handbal in Nederland een amateursport, om op topniveau mee te kunnen doen is veel geld nodig. Veel trainingsarbeid, zowel bij de jeugd als bij de senioren, betekent de betaling van deskundige trainers, het inhuren van zaalruimte, de betaling van de paramedische ondersteuning, het realiseren van goede voorbereidingen door o.a. deelname aan buitenlandse toernooien en – dankzij de successen – ieder jaar deelname aan één van de Europes toernooien. Ook de randvoorwaarden (kosten van kleding, speelmateriaal, reis en verblijfskosten) kosten het nodige, terwijl getracht wordt de investeringen in de eigen jeugdopleiding te verhogen. Om dit allemaal mogelijk te maken kennen wij een aantal catergorieën (pakketten) binnen onze sponsormogelijkheden. De huidige financiële onderbouwing vinden wij in de steun van onze hoofdsponsor Samen één Westfriesland en daarnaast de vele sponsors die voor één van de diverse sponsormogelijkheden hebben gekozen.

Bijeenkomsten

Jaarlijks organiseren wij een aantal bijeenkomsten waar onze sponsors uiteraard voor worden uitgenodigd. Wij vinden het binnen Westfriesland SEW namelijk belangrijk om u als sponsor in contact te brengen met overige collegasponsoren (het welbekende netwerken).

Heeft u na het lezen van deze informatie interesse of eventueel vragen/specifieke wensen, neemt u dan gerust contact met ons op.
In een persoonlijk gesprek zullen wij u alle verdere informatie geven.

Voor informatie

Gerard Al
Tel. 0229-571565 / 06-303 48 292
sponsoring@westfrieslandsew.nl