Regionale functie

Als handbalvereniging heeft Westfriesland SEW een regionale functie binnen de topsport.
Vele handbalsters uit de regio willen best eens rondkijken om te zien hoe het binnen een topsportvereniging geregeld is. Naast de topsport zijn er bij ons uiteraard ook vele mogelijkheden om breedtesport te beoefenen.

Misschien wordt je wel eens uitgenodigd om te komen kijken. Een overstap naar een andere vereniging is natuurlijk niet altijd makkelijk. Het is verder van huis (langer reizen) en je klasgenoten en vriendinnen zijn niet in de buurt.

Om eens een kijkje te nemen bij Westfriesland SEW bestaat er onder andere de mogelijkheid om een aantal malen mee te trainen om er achter te komen of je het werkelijk leuk vind.
Natuurlijk gaat dit altijd in goed overleg. Je kunt namelijk niet meetrainen op de avonden dat je met je eigen vereniging en team traint. Daarnaast komt het ook bij onze vereniging niet altijd gelegen. Als er bepaalde wensen zijn, dan kun je altijd even contact met één van de bestuursleden opnemen. Uiteindelijk ben jij zelf diegene die bepaalt of jij bij Westfriesland SEW wilt handballen, maar welkom ben je altijd.