Ik was pupil van de week bij SEW 1 – DSVD 1.
Ik kwam aan in de Bloesem en ik werd naar de kleedkamer gebracht. Ze hadden hele harde muziek op in de kleedkamer. Toen gingen we omkleden, daarna kwam de coach en stelde zich voor. Hij ging toen allemaal dingen vertellen over de tegenstander. We gingen toen warmgooien en ik mocht van Loes Huibers ook hars proberen. Vlak voor de wedstrijd gingen we terug naar de kleedkamer om nog even iets te bepreken. We gingen toen het veld op en ik mocht een doelpunt maken met hars op mijn bal. Op de bank schreeuwden ze best wel heel veel. Jammer genoeg verloren ze met 24-28 . Na afloop deden we een rondje handtekeningen en kreeg ik een t-shirt met ook nog alle handtekeningen erop.
Ik vond het heel leuk en wil iedereen bedanken die mij geholpen heeft.
Groetjes, Anouk Groot (E1).