Vincent Baten nieuwe Teammanager Westfriesland SEW

Westfriesland SEW heeft met de aanstelling van Vincent Baten de nieuwe Teammanager gevonden voor de selectie van de dames senioren van topsportafdeling. In het nieuwe topsportplan is voor de senioren selectie  naast de nieuwe hoofdtrainer Arthur Langedijk ruimte ingericht voor een Technisch Directeur en een Teammanager. De nieuwe Teammanager wordt dus nu met ingang 1 mei Vincent Baten.

Vincent Baten is in de handbalwereld geen onbekende. Al eerder verrichte hij werkzaamheden rond de selectie van Westfriesland SEW. De laatste jaren is hij echter vooral actief voor de voetbalvereniging SEW uit Nibbixwoud, welke werkzaamheden hij blijft doen naast de rol binnen Westfriesland SEW.

Als Teammanager van Westfriesland SEW wordt Vincent Baten een belangrijke schakel voor de selectiespeelsters richting Technische Commissie, het bestuur en de rest van de vereniging om de benodigde topsportfaciliteiten uit het topsportplan in beeld te brengen. Daarnaast is Vincent Baten als de Teammanager het aanspreekpunt voor de communicatie vanuit en met de selectie van Westfriesland SEW. Vincent Baten is bereikbaar via tm@westfrieslandsew.nl.

Het bestuur van Westfriesland SEW is verheugd dat met de aanstelling van Vincent Baten invulling wordt gegeven aan de positie van Teammanager en daarmee een belangrijke stap gezet is in de uitvoering van het Topsportplan.